M’n lieve vriend

Ik heb altijd veel plezier met mijn Lhasa Apso en zo niet weten wat ik zonder hen aan zou moeten we zijn dan ook echt veel aan elkaar gehecht, ook al weet ik heel goed dat deze hondjes hooguit 12 jaar oud worden en er dus toch een dag komt wanneer ik afscheid van ze moet nemen,  maar voor dat die dag komt wil ik aan al mijn trouwe lezers die mij volgen op mijn blog laten weten dat ik zoals altijd weer klaar sta om al jullie vragen te beantwoorden stuur mij dus een berichtje en met liefde en plezier zal ik ze allemaal weer beantwoorden voor jullie.

Voor vragen over dit onderwerp of alle andere het maakt niet uit wij zijn er weer klaar voor, mocht je nog specifieke vragen hebben over Lhasa Apso hondjes dan raad ik je aan om naar een dierenwinkel of dierenarts te gaan en daar je vragen voor te leggen, want niet alle hondjes zijn natuurlijk hetzelfde, net als bij de mens hebben ze verschillende persoonlijkheden en gevoelens waar je rekening mee moet houden en ook al is de kans klein dat er iets mis kan gaan lopen met deze hondjes is het verstandig natuurlijk om op alles voorbereid te zijn, ik ben geen dierenarts en beschrijf hier alleen ervaringen die ik beleef met mijn hondjes.

Als jij net als ik een hondenliefhebber bent en een hondje wilt aanschaffen dan kan ik je de Lhasa Apso zonder meer aanraden met de zekerheid dat je er heel tevreden mee zult zijn, maakt niet uit of dat het hondje voor kinderen of voor ouderen bedoelt is, de Lhasa Apso is geschikt voor de hele familie en zeer trouw aan zijn baasje en zijn omgeving waar hij zich sterk aan kan hechten, dus als jij opzoek bent naar een trouwe vriend die graag om je heen is en waar je veel gezelschap aan zult hebben dan is zonder meer de Lhasa Apso hond iets voor jou, ga op het internet en bekijk de vele afbeeldingen van deze hondjes dan zal  je net als ik bij de eerste blik verliefd op ze worden en ze mee naar huis willen nemen, hiermee neem ik dan weer afscheid van al mijn trouwe lezers en zeg ik ,”tot een volgende gelegenheid maar weer!”