Leasemaatschappij

 

Omdat ik nogal veel onderweg ben met mijn honden is het voor mij nogal moeilijk om ze in de wagen te hebben want ook al probeer ik deze zo schoon mogelijk te houden zijn de pootjes toch overal op de ruiten te zien en de haren blijven op het interieur plakken wat soms heel vervelend is natuurlijk. Daarom heb ik samen met mijn man besloten een busje te lease bij een bekend leasemaatschappij en deze speciaal voor het vervoer van mijn honden te gebruiken.

We gaan nogal vaak naar tentoonstellingen en dergelijke dus wordt best veel gebruikt. Deze busjes zijn handig omdat je alles mee kunt nemen zonder dat je extreem op je auto moet letten en er beschadigingen aan komen. Bij de leasemaatschappij lieten ze ons alle merken zien en werd voor ons ook het exact maandelijks bedrag uitgerekend zodat er geen vergissingen op konden komen treden. Ik heb gekozen voor een Peugeot partner die naast leuk en vlot te zijn ook bekend staat een zeer sterk te zijn dus net wat ik nodig had.

Honden in de bus door leasemaatschappij

Nu kunnen mijn honden allemaal netjes achterin het busje en heb ik voor alles schoon en hoef ik me geen zorgen meer te maken over onze eigen auto. Ik betaal € 214 euro per maand wat makkelijk haalbaar is voor ons omdat we geen kinderen en andere onkosten hebben. De leasemaatschappij vertelde ons ook dat na de leaseperiode de Peugeot ingeruild mag worden voor een wat nieuwer model dus ook dat vonden wij een pluspunt. Ik ben in ieder geval dik tevreden en voel me prima bij het lease van dit busje wat tevens voor veel mensen een grote oplossing kan zijn in situaties zoals die mij. Lees hier over het Oranje casino.